Strašno ludilo u Izmiru, Micić i Tofaš u plejofu!

Izvor: MVP.rs, 13.Maj.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno ludilo u Izmiru, Micić i Tofaš u plejofu!

Pirova pobeda tima iz Burse.

Borbu za poslednje mesto u plejofu Superlige Turske u Izmiru su vodili Pinar Karšijaka i Tofaš, a izborili su ga domaći tako što su posle dva produžetka. Gostujući tim je imao hendikep situaciju u kojoj je morao da slavi sa bar šest poena razlike kako bi se plasirao u doigravanje i sa baš toliko su na kraju slavili! Konačan rezultat je bio 88:82!

Iako su gosti u regularnom delu vodili i sa 10 poena razlike, domaći su se vratili i >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << učinili ono što nisu želeli - izjednačili su i to preko Majkla Grina koji je u dva minuta vezao sedam poena.

Naime, viđena je nesvakidanšnja situacija, jer je Tofaš po svaku cenu želeo nerešeni rezultat kako bi pokušao da se preko produžetka domogne pobede željenom razlikom. Zato se u finišu meča igrala penal završnica u kojoj je moralo da se dogovara da li će se pogađati. Grin je bio precizan za izjednačenje (što je možda bila greška), dok je Sami Mehija svoje penale namerno promašio pa se ušlo u dodatnih pet minuta. Istu stvar je uradio i Vasilije Micić u završnici prvog produžetka, pa se tako ušlo u drugi (72:72). Cela kalkulacija se na kraju isplatila za Tofaš jer se preko Mehija, koji je pogodio na tri sekunde do kraja, plasirao u plejof!

Uskoro opširnije...

(foto: Tofaš Spor)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Strašno ludilo u Izmiru, Micić i Tofaš u plejofu!

Izvor: MVP.rs, 13.Maj.2017

Velika pobeda tima iz Burse!..Borbu za poslednje mesto u plejofu Superlige Turske u Izmiru su vodili Pinar Karšijaka i Tofaš, a izborili su ga domaći tako što su posle dva produžetka. Gostujući tim je imao hendikep situaciju u kojoj je morao da slavi sa bar šest poena razlike kako bi se plasirao...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.