Strašno je koliko Partizan duguje Iliću, ali je Sale i dalje tu uz klub! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno je koliko Partizan duguje Iliću, ali je Sale i dalje tu uz klub! (VIDEO)

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz veliku finansijsku krizu, ali svi veruju da će se crno-beli stabilizovati.

Uefa ih je suspendovala zbog 300.000 evra, a sada je na Partizanu da reši dug i dobije dozvolu za Evropu.

Predsednik nadzornog odbora kluba Vladimir Vuletić otkrio je ko je sve tužio klub i kome se duguje, a ko je ostao uz crno-bele.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />- Partizan Saši Iliću duguje 201.000 evra. On je uvek prihvatao reprogram tog duga. I ne samo on, ima još igrača koji znaju i prepoznaju interes Partizana. Recimo, Aleksandar Lazevski, bio sam prisutan kada se dogovorio o isplati dugovanja ili, na primer, trener Vuk Rašović. To su primeri kako se može i drugačije sa klubom koji vas je proslavio.

Što se tiče drugih igrača oni nisu bili tako strpljivi.

- Milanu Smiljaniću je ispalaćeno 105.000 evra, Vojislavu Stankoviću 60.000, a Vladimiru Volkovu 87.000. To su, igrači koji su odbili da reprogramiraju svoj dug, da im se isplati deo, da sačekaju... Tražili su novac u trenutku kada je Patizanu bilo teško, kada je UEFA slala svoje istražne organe. Ne govorimo ovde o nekome ko traži novac, a nema ga. Ne! Oni odlaze u bogatije klubove, za bogatije naknade, ali traže od Partizana novac u celini, sad, odmah.

Pogledajte ceo video Vladimira Vuletića, a deo o Saši Iliću i ostalim igračima nalazi se na 15 minuta videa



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.