Štraser pobedio u slalomu u Kicbilu

Izvor: B92, 21.Jan.2024, 16:34

Štraser pobedio u slalomu u Kicbilu

Nemački skijaš Linus Štraser pobedio je u slalomu, koji je u sklopu Svetskog kupa vožen u Kicbilu.

Štraser je pobedio rezultatom 1:40,36 minuta, zahvaljujući dobroj drugoj vožnji, u kojoj je nadoknadio zaostatak iz prve vožnje, u kojoj je bio četvrti.

To je njegova treća pobeda u karijeri.

Drugo mesto zauzeo je prvoplasirani iz prve vožnje Šveđanin Kristofer Jakobsen sa 0,14 sekundi zaostatka, a treći je bio Švajcarac Danijel Jule sa 0,20 sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaostatka.

Austrijanac Manuel Feler zauzeo je četvrto mesto (0,79), a peti je bio Britanac Dejv Rajding (0,96).

U poretku slaloma Feler je prvi sa 395 bodova, drugi je Štraser sa 208, a treće mesto zauzima Norvežanin Atle Li Mekgrat sa 192 boda.

U generalnom plasmanu Svetskog kupa prvi je Švajcarac Marko Odermat sa 1.156 bodova, drugi je Francuz Siprijan Sarazan sa 660, a treći je Austrijanac Marko Švarc sa 464 boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.