Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2020, 18:13

Strašan udarac za Barselonu: Nema ko da igra štopera!

Povredio se i Lengle

Kad bi se gledali samo rezultati, ispala bi sedmica na izmaku savršena za Barselonu. Jedino što trener Ronald Kuman ne može da se opusti ni na trenutak. Glavobolju mu zadaje nova povreda jednog od odbrambenih igrača.

U pobedi nad Osasunom – opet 4:0, kao pre neki dan u Kijevu – stradao je Klemon Lengle. Francuz je tokom drugog poluvremena izvrnuo skočni zglob desne noge i prema prvim prognozama čeka ga nekoliko sedmica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pauze. Što je dodatni problem za Katalonce, koji u ovom trenutku imaju samo jednog jedinog zdravog centrlanog defanzivca na rapsolaganju.

I to mladog Oskara Minguezu (1999. godište), protiv sastava iz Pamplone upisao je debi u La Ligi, uz podsećanje da je u utorak promovisan i u meču Lige šampiona sa Dinamom.

Podsetimo, prethodno su jedan za drugim, kao pokošeni, ispadali Samuel Umtiti, Ronald Arauho i Đerar Pike. Provejava na Nou Kampu optimizam da bi Arauho mogao da se oporavi za naredni susret, protiv Ferencvaroša, u sredu, međutim, dugoročno, jasno je da Kuman ima problem sa štoperima. Tačnije, da nema ko da mu igra!?

Zato, madridski As naglašava da će uprava Barse fokusu pomeriti ka Mančetseru kako bi tokom zimskog prelaznog roka dovela Erika Garsiju iz Sitija, pošto im je štoper iz „klase 2001“ izmakao letos.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.