Štrajk u JAT-u protiv vaterpolista

Izvor: B92, 13.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk u JAT-u protiv vaterpolista



Štrajk aviomehaničara JAT ervejza napravio je probleme vaterpolistima Partizana, pa će na prvi polufinalni meč Kupa LEN protiv grčkog Panioniosa morati da idu autobusom i to četiri dana ranije.

Meč će biti odigran 19. februara, umesto 20. februara kako je prvobitno bilo planirano, pa će vaterpolisti Partizana krenuti u Atinu 15. februara.

Zbog promene datuma polufinalne utakmice Kupa LEN i štrajka u JAT-u, pomeren je i termin odigravanja mečeva prvenstva Srbije i Crne Gore, pa će Partizan sa Šapcem igrati u nedelju, a ne u ponedeljak, a sa Budvanskom rivijerom u nedelju 20. februara umesto 16. februara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.