Stouns? Lukaku? Zaboravite na to!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stouns? Lukaku? Zaboravite na to!

U januaru nema prodaja!

Trener Evertona Roberto Martinez rekao je danas da očekuje da će najbolji fudbaleri te ekipe ostati u klubu do kraja sezone.

Za nekolicinu fudbalera Evertona zainteresovani su brojni premijerligaški klubovi, a tokom leta u centru pažnje bio je odbrambeni igrač Džon Stuons, za koga je Čelsi poslao nekoliko ponuda, ali ih je uprava liverpulskog kluba odbila.

"Sada je drugačija situacija. Mislim da igrači shvataju da ne možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ih prodate na sredini sezone, osim ako ne možete da ih zamenite novim fudbalerima. Napravili smo ekipu kako bismo videli dokle ćemo dogurati za 10 meseci. Januarski prelazni rok ne dolazi u obzir", rekao je Martines, preneli su britanski mediji.

"Nećemo izgubiti nijednog igrača u januaru, osim ako se ne radi o fudbaleru koji nije igrao i za njega moramo da pronadjemo rešenje. Ako pričate o našem najboljem igraču, nećemo ni razmišljati o prodaji", dodao je on.

Martinez je ocenio da će engleskim fudbalerima u budućnosti cena rasti.

"Igrači će imati više opcija i njihova vrednost će biti uvećana samo zbog pregovaranja o transferima. Premija što ćete imati u svom klubu engleskog igrača će biti skuplja i skauting će biti mnogo važniji kako bi se donele bolje odluke za lige koje ljudi obično nemaju u prvom planu. Mislim da će velika neizvesnost biti tokom leta, kada svi budu pričali o transferima jer tada svi pregovaraju", rekao je Martinez.

Posle 16 kola u Premijer ligi Everton je 10. na tabeli sa 23 boda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.