Stonoteniserke Novog Sada osvojile četvrtu uzastopnu titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021, 20:08

Stonoteniserke Novog Sada osvojile četvrtu uzastopnu titulu

Stonoteniserke Novog Sada osvojile su novu šampionsku titulu. Novosađanke su u utakmici 19. kola Superlige Srbije slavile protiv Čoke sa 4:0 čime su dva kola pre kraja prvenstva osigurale četvrtu uzastopnu, a ukupno šestu titulu u prethodnih osam sezona.

STK Novi Sad je nezapamćenu dominaciju potvrdio impresivnim skorom od čak 18 pobeda sa maksimalnim rezultatom 4:0 i partija količnikom od 76:1 što predstavalja jedinstven rekord u istoriji srpskog i jugoslovenskog stonog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tenisa koji beleži više od devet decenija postojanja.

Pred Novosađankama je nastup na finalnom turniru Kupa Evrope koji će okupiti 12 evropskih ekipa, a upravo taj završni turnir održaće se u novosadskom SPENS-u od 5. do 9. maja ove godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.