Stonoteniserka Sanja Bogunović uvrštena na svetsku paraolimpijsku stonotenisku  rang-listu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 14:14

Stonoteniserka Sanja Bogunović uvrštena na svetsku paraolimpijsku stonotenisku rang-listu (AUDIO)

Sanja Bogunović je naša osma stonoteniserka koja je uvrštena na svetsku paraolimpijsku stonotenisku rang-listu.

Talentovana Novosađanka je počela da se bavi stonim tenisom 2016. godine i član je jednog od naših najbrojnijih i najuspešnijih stonoteniskih klubova osoba sa invaliditetom „Tvrđava – 021ˮ.

Nakon pet godina bavljenja tim sportom, u januaru je stigla lepa vest iz Svetske paraolimpijske stonoteniske organizacije da je uvrštena na listu najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stonoteniserki sveta, odnosno da je na 33. mestu u kategoriji tri, takmičarki u kolicima.

Inače, Sanja je osvajač pregršt medalja sa domaćih i međunarodnih takmičenja. Za sada posebno mesto zauzima srebro iz Poljskog Tarnobržeka u kategoriji „Kolica 1-5ˮ, a zatim bronza sa prošlogodišnjeg bodovnog turnira u Ostravi kojim je otvorila vrata velikih međunarodnih takmičenja.

„Očekujem da vredno i radno treniram i da učetvujem na što više bodovnih međunarodnih turnira i popravim mesto na svetskoj rang-listi. Sigurno kao i svima, plan mi je da se što pre domognem reprezentacije i paraolimpijskih igara, a na domaćem planu da u dresu „Tvrđaveˮ jurišam na najsjajnija odličjaˮ kaže uvek raspoložena takmičarka novosadske „Tvrđaveˮ Sanja Bogunović.

U domaćem prvenstvu Bogunovićeva je osvajačica bronzanog odličja sa poslednjeg državnog šampionata u ekipnoj konkurenciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.