Stoner uspešno počeo odbranu titule

Izvor: B92, 09.Mar.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoner uspešno počeo odbranu titule



Vozač Dukatija i zvanični šampion Moto GP-a, Australijanac Kejsi Stoner uspešno je startovao u ovogodišnjem šampionatu, pošto je trijumfovao na prvoj trci svetskog šampionata voženoj u Kataru. Ovo je bio 11. trijumf Stonera u karijeri, a zanimljivo je da je trka Moto GP-a prvi put vožena pod reflektorima.

Španac Horhe Lorenco stigao je drugi na cilj sa pet sekundi zaostatka, treći je bio još jedan Španac Deni Pedrosa, četvrti Italijan Andrea Doviciozo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a njegov sunarodnik Valentino Rosi tek peti. Na šestom mestu završio je Britanac Džejms Touzlend, koji je prošle sezone bio svetski šampion u motokrosu.

Opširan tekst o ovogodišnjem Moto GP šampionatu možete pogledati ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.