Stomačni virus odložio meč Proletera i Radničkog

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stomačni virus odložio meč Proletera i Radničkog

Utakmica 16. kola Superlige između Proletera i Radničkog odložena je zbog stomačnog virusa koji je zahvatio gotovo sve prvotimce niškog kluba.

U Radničkom su uradili sve da osposobe dovoljan broj igrača kako bi se ovaj meč odigrao, ali pošto lekari nisu dali "zeleno svetlo", čelnici kluba iz Niša bili su prinuđeni da zatraže odlaganje od nadležnih organa.

Fudbalere Radničkog je po povratku iz Sente gde su igrali sa TSC-om prošlog vikenda "pokosio" stomačni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << virus, a treninge nisu mogli da odrade čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci.

U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević.

Pošto izveštaji lekara da oni neće moći da se oporave do subote, došlo se do zaključka da Radnički nema potreban fond igrača za odigravanje subotnje utakmice, pa je odlaganje jedino logično rešenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.