Stolica pred meč sa Rusima otkrio šta je prioritet za SVE selekcije Srbije!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica pred meč sa Rusima otkrio šta je prioritet za SVE selekcije Srbije!

Veoma važan meč sutra igraju ''Orlići''.

Posle veoma ubedljive pobede nad Estonijom (6:0), mlada reprezentacija Srbije u utorak od 19 časova dočekuje Rusiju u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija u ovaj meč ulazi kao četvrtoplasirana u grupi, Rusi su na vodećoj poziciji, što samo po sebi dovoljno ilustruje težinu zadatka za izabranike Ilije Stolice.

''Ono što je važno za nas, igrače i stručni štab, jeste da kvalitetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre zaslužimo tri boda koja su nam neophodna. Protiv Estonije smo odigrali dobru utakmicu i tako poslali pozivnicu niškoj publici da nas podrži u ovoj veoma važnoj utakmici.

Grupa je izuzetno ujednačena, tome u prilog rezultati u prethodnim utakmicama. Meni je važno da podižemo kvalitet igre, a verujem da ćemo do poslednjeg kola uspeti da izborimo plasman na Prvenstvo Evrope. Mislim da možemo očekivati još uslovno rečeno iznenađujućih rezultata,  shodno ujednačenosti selekcija'',
izjavio je Stolica, a prenosi sajt FSS.

Rusi su prethodni duel ove dve selekcije dobili na svom terenu.

''Teško je porediti situacije iz prve utakmice, promenili smo stil igre i mi se u pripremi ovog meča bavimo pre svega nama. Igrači su rekli da su iz tog meča najviše impresionirani posetom, jer je na tribinama  bilo više od 28000 gledalaca. To je ono što svi mi želimo i ovde,ali…



Koliko će biti publike? Jako teško pitanje za mene. Akcija u kojoj smo danas posetili škole jeste samo nastavak našeg izdanja protiv Estonije, gde smo ostvarili ono što smo želeli i igra i rezultat iz tog duela svakako predstavlja pozivnicu za navijače da ispune 'Čair' i podrže naše momke'',
objašnjava Stolica i otkriva da će ovoga puta moći da računa i na Nikolu Čumića koji je zbog smrti brata propustio meč sa Estonijom.

''Imamo mogućnost da računamo i na Nikolu Čumića koga nismo hteli da opterećujemo za utakmicu protiv Estonije. Imamo nekih sitnih povreda, ali svi igrači su spremni i orni za utakmicu sa Rusijom.







Generalno, mislim da su važni sistem, ideja i tim i to je ono što nam mora biti prioritet ne samo za ovu selekciju, nego i za sve ostale selekcije Srbije'', zaključio je selektor.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbi Rusima "ostali dužni", nadaju se revanšu pred punim "Čairom"

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2019

U 1. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine lideri Grupe 5 Rusi su minimalcem savladali Srbe, pa “orlići” smatraju da su im ostali dužni i nadaju se da će to naplatiti u utorak, 19. novembra. Priželjkuju i da niški “Čair” bude pun i pomogne im u ovoj rezultatski...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.