Stokić slobodan uz obeštećenje

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stokić slobodan uz obeštećenje

Potpuno razumijemo njegovu želju da riješi egzistenciju i nećemo mu praviti problem u vezi s odlaskom uz propisno obeštećenje, rekao je Slobodan Starčević, sportski direktor Borca, o statusu napadača Joce Stokića, koji je izrazio želju da napusti Gradski stadion.

Kakva je trenutna situacija, "crveno-plavi" bi u zimskom prelaznom roku mogli da ostanu bez najboljeg strijelca u prvom dijelu sezone i jednog od najbolje ocijenjenih igrača, koji karijeru namjerava da nastavi u inostranstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Starčević je kazao da napadač može da ide uz obeštećenje te da su u klubu svjesni da prema Stokiću postoje dugovanja iz ranijeg perioda.

"Iskren da budem, jako teško ćemo nadomjestiti eventualni odlazak Stokića, ali se nadam da možemo naći koliko-toliko kvalitetnu alternativu, koja će nam omogućiti da se ravnopravno upustimo u bitku za evropsku scenu", kazao je Starčević.

Osim Stokića, napad Banjalučana biće oslabljen i za Jovana Kastratovića sa kojim će biti raskinut ugovor.

"On sa nama ima amaterski ugovor, koji će biti raskinut, jer nismo zadovoljni onim što je pokazao jesenas. Istina, nije ni dobio puno prilika, ali ono što je odigrao bilo je ispod nivoa", izjavio je sportski direktor trenutno šestoplasirane ekipe u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Borac trenutno ima 27 bodova, što je sedam manje od jesenjeg prvaka Širokog Brijega, i u nastavku sezone će voditi bitku za poziciju koja vodi na međunarodnu scenu. Pripreme za nastavak sezone počinju u četvrtak, a danas i sutra počnu ljekarski pregledi.

"Igrači iz Banjaluke će danas i sutra obaviti ljekarske preglede, a ostatak ekipe će to uraditi odmah poslije prozivke, koja je zakazana za 15. januara", jasan je Starčević.

Kastratović nije jedni na kojeg sigurno neće moći da računa trener Vinko Marinović u nastavku sezone. Osim njega tim napuštaju Aleksandar Malbašić i Bojan Kremenović.

"Malbašić je nedavno operisao preponski kanal i uzeo je ispisnicu i još ne znamo gdje će nastaviti karijeru. Najvjerovatnije će to biti u Jedinstvu iz Bihaća ili Metalegeu iz Jajca. Kremenović će ostati naš član, ali će do kraja sezone biti na pozajmici u Slobodi iz Mrkonjić Grada", zaključio je Starčević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.