Izvor: Blic, 07.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković daje odgovor

Stojković daje odgovor

BEOGRAD - Velibor-Bora Milutinović sinoć je saopštio Draganu Stojkoviću Piksiju konačan odgovor na pitanje da li je spreman da sedne na klupu plavih, a njegov stav danas će sportskoj javnosti preneti predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore, koji je za tu priliku doputovao u Beograd. Bez obzira na to da li će njegov odgovor da bude pozitivan ili negativan, reprezentacija mora da dobije novog selektora do 12. jula, za kada je zakazana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sednica Izvršnog odbora FSSCG. Ukoliko se Milutinović zahvali na pozivu, što je veoma realno, onda će se napraviti gužva na klupi nacionalnog tima, jer čelnici saveza do sada nisu razgovarali ni sa jednim kandidatom osim s Milutinovićem.

Branko Bulatović, generalni sekretar FSSCG, nedavno je najavio da u slučaju Borinog nepristanka postoje dve opcije: prva po kojoj bi savez izabrao novog selektora do 12. jula, i druga po kojoj bi plavi dobili prelazno rešenje ukoliko niko od kandidata ne dobije stopostotnu podršku.

- Kvalifikacije za SP 2006. počinju za godinu dana, tako da neće biti kasno ni ako selektora izaberemo do Nove godine - rekao je Bulatović.

Stojković je najavio da će savez, ukoliko Milutinović odbije ponudu, razgovarati s većim brojem kandidata, među kojima će najverovatnije da budu Vladimir Petrović, Ilija Petković, Ljubiša Tumbaković, Dragomir Okuka, Ljupko Petrović ili Zoran Filipović.

Ž. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.