Izvor: Sportal.rs, 09.Apr.2024, 13:17

Piksi podiže atmosferu pred EURO: Srbija je tamo gde joj je i mesto – u kremu evropskog fudbala!

Kada ste ovde onda vidite koliko je važno što je Srbija uspela da se kvalifikuje na Prvenstvo Evrope, što je deo fudbalskog krema. Uvek je lepo kada vidite i sretnete stare prijatelje, naravno sve one koji predstavljaju evropski fudbal, od najvećih saveza, selektora. Važno je da je Srbija pronašla svoje mesto, srećni smo da smo opet u situaciji da se borimo da našu zemlju predstavljamo na najbolji mogući način – poručuje iz Nemačke selektor "orlova" Dragan Stojković.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Stojković: Mislim da će moj predlog od 26 fudbalera na EURO proći

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2024

Mislim da će moj predlog od 26 fudbalera na EURO proći. Naravno, moramo da sačekamo konačnu odluku, ali većina je za to, izjavio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je predvodio delegaciju Fudbalskog saveza na edukativnoj radionici UEFA u Dizeldorfu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.