Stojiljković probio led: Da ih bude još mnogo

Izvor: Mondo, 05.Avg.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojiljković "probio led": Da ih bude još mnogo

Napadač protiv Voždovca upisao prvi pogodak u dresu crveno-belih

Foto: MN Press

Crvena zvezda uspešno je obavila zadatak u trećem kolu Superlige i vratila se na vrh tabele.

Savladan je Voždovac rezultatom 2:1, a prvi put u listu strelaca u dresu Zvezde upisali su se Veljko Simić i Nikola Stojiljković.

"Presrećan sam zbog ovog gola, mnogo mi znači što sam postigao prvenac i verujem da će ih biti još mnogo u Zvezdi", poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Stojiljković posle trijumfa.

"Posvećujem ga svojoj porodici koja je uvek uz mene. Iskoristio sam grešku protivničke odbrane, Ostojić je pokušao da vrati loptu golmanu, video sam da mogu da je stignem, presekao taj pas i kada sam zaobišao golmana sve je bilo lako", naveo je napadač crveno-belih.

On je dodao da je Zvezda mogla da postigne još jedan gol u prvom poluvremenu.

"Nismo to uradili, ali najvažnije je da smo trijumfovali i da iz pobede idemo u možda i najvažniju utakmicu u sezoni", rekao je Stojiljković, čiju ekipu očekuje u utorak u Beogradu duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave.

Stojiljković je naveo da tim veoma dobro funkcioniše.

"Pokazali smo da smo kao tim izuzetno jaki i stabilni. Svi dobro znamo šta se u svakom trenutku očekuje od nas, znamo odlično šta je čiji zadatak na terenu i zato nam nije problem da igramo dobro ko god da je u startnoj postavi. Odlično radimo na treninzima, svi se dobro poznajemo i to se vidi na terenu. Ko god da igra Zvezda osvaja tri boda, to je najbitnije", poručio je Stojiljković.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.