Izvor: B92, 22.Avg.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojić za B92:"Moglo i bolje"

Dvojac bez kormirala Srbije i Crne Gore u sastavu Mladen Stegić - Nikola Stojić osvojio je peto mesto u finalu Olimpijskih igara u Atini.

Prvo mesto osvojili su veslači Australije, drugo mesto pripalo je Hrvatima, a treće mesto osvojio je dvojac Južnoafričke Republike.

Posle trke član našeg dvojca Nikola Stojić za B92 kaže da su plavi mogli i bolje:

"Dali smo sve od sebe nije moglo bolje. Možda smo se izmorili u polufinalu gde smo stvarno izginuli do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i jednostavno trebalo nam je mnogo da se oporavimo. To nas je možda koštalo u prvih 500 metara gde su nam svi pobegli. Posle, u ovakvoj trci sa ovakvom konkurencijom da se stigne... Mi smo pokušali i na kraju stigli Nemce koji su nas pobedili u polufinalu. Nismo baš srećni bez medalje, to nam je bio cilj, ali dali smo sve od sebe".

Oko vetra i staza za veslanje bilo je mnogo priče ?

"Koliko se pričalo o tom vetru, i samo vetru, a na kraju ga nije ni bilo. Samo dva dana ga je bilo - u ponedeljak i utorak i tada je bila blaga kontra. Staza je izvanredna, kao i ona u Sidneju. Bili su veoma dobri uslovi", rekao je Nikola Stojić za B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.