Stojić: Milošević nastavlja misiju

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojić: Milošević nastavlja misiju

Rad je zatvorio poglavlje u Kupu Srbije za ovu sezonu. Možda i malo iznenađujuće, obzirom da su Građevinari eliminisani od kluba koji igra u Prvoj ligi i to već na startu takmičenja.
Ukoliko se ne gleda samo renome i rang takmičenja dva kluba, prolaz Čačana u narednu rundu ne mora da se tretira kao iznenađenje. Borac odlično stoji u Prvoj ligi, nalazi se u vrhu tabele, ima iskusan tim. Rad, sa druge strane, još uvek traži igru, a partije sa starta prvenstva pokazuju da im predstoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << naporan put ka tom cilju.
Uprava tima sa Banjice ne razmišlja o radikalnim rezovima, uprkos slabom startu prvenstva i završenom takmičenju u Kupu. Ovo je epilog jučerašnjeg sastanka finansijera kluba Ranka Stojića i šefa stručnog štaba Nebojše Miloševića:
– Nisam bio u prilici da posmatram susret u Čačku, imao sam neodložne obaveze. Obavešten sam o svemu i mogu da kažem da je ekipa pokazala nešto što je tipično za mlad tim. Prvo poluvreme Rad je bio korektan, a u drugom loš. Naravno da sam razočaran, ali sve ovo je deo procesa stvaranja ekipe. Borac ima tim sa superligaškim kvalitetom, Čačani su zreliji, a mi smo sa druge strane talentovaniji. Uveren sam da, ako bi se isti protivnici sastali za šest meseci ili godinu dana da bi mi slavili.
Dakle, neće biti promena na klupi posle nedavnih rezultata?
O Nebojši Miloševiću imam odlično mišljenje, na  profesionalnom i ljudskom nivou. Reč je o profesionalnom i vrednom treneru, znam da mu nije lako, ali nastavljamo da radimo dalje – zaključio je Ranko Stojić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.