Stojić, Marjanović i Obradović u polufinalu SP

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojić, Marjanović i Obradović u polufinalu SP


Dve veslačke posade Srbije -dvojac bez kormilara Nikola Stojić i Marko Marjanović i Iva Obradović u skifu, plasirale su se u polufinale prvenstva sveta, koje se održava na novozelandskom jezeru Karapiro, nedaleko od Hamiltona.
Naš dvojac bez kormilara zauzeo je drugo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi u vremenu 6:35,32 minuta. Prvi su bili veslači aktuelnog prvaka sveta Novog Zelanda koji su u cilj ušli u vremenu 6:25,12, a treći je bio tim SAD rezultatom 6:37,20 minuta.
- Naša druga pozicija ni u jednom trenutku nije bila ugrožena, Amerikanci nisu mogli nikako da nas stignu. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za sledeću trku i nadam se još boljem veslanju - izjavio je Stojić.
Obradović...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.