Stojanović se pridružio vodećima

Izvor: B92, 15.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović se pridružio vodećima



Mihajlo Stojanović se pobedom u 11. kolu pridružio Branku Damljanoviću i Milošu Perunoviću na deobi prvog mesta na Šampionatu Srbije u šahu koji se održava u Vršcu. Stojanović je do novog boda došao pobedom nad Miodragom Savićem, i sada ima 7,5 bodova, koliko i Damljanović koji je remizirao sa Draganom Šolakom. Perunović je, kao crni, podelio bod sa Zoranom Arsovićem.

Rezultati ostalih parova 11. kola:

Bojan Vučković – Dejan Pikula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1:0,

Igor Miladinović – Jovan Todorović 1:0,

Slaviša Brenjo – Ivan Ivanišević 1:0,

Branko Tadić – Boban Bogosavljević 0:1;

Na tabeli posle 11. kola, četvrto i peto mesto, sa samo pola boda zaostatka za vodećim triom, dele Miladinović i aktuelni omladinski prvak Srbije Bogosavljević.

Na šestom mestu sa 6,5 bodova je Bojan Vučković, a na sedmom Šolak sa 5,5 bodova.

U pretposlednjem 12. kolu sastaće se Pikula i Savić, Perunović i Stojanović, Bogosavljević i Arsović, Ivanišević i Tadić, Šolak i Brenjo, Todorović i Damljanović i Vučković i Miladinović.

Šampionat traje do 17. marta. Ukoliko dva igrača budu delila prvo mesto, igraće dodatni meč od četiri partije. Ukoliko se nerešeni rezultat ponovi, igraće se dve dopunske partije po ubrzanom tempu sve dok se ne dobije pobednik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.