Stojanović pričao sa Džajićem: Potrebna dva štopera i desni bek

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Dec.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović pričao sa Džajićem: Potrebna dva štopera i desni bek

Kad god bi se povela priča o smeni Slaviše Stojanovića sa klupe Crvene zvezde, slovenački stručnjak bi pokazivao sve veći profesionalizam.
(FOTO: N. Negovanović)
Bio je na kratkom odmoru u Sloveniji, ali se vratio u Beograd kako bi bio na raspolaganju upravi i igračima i tu će provesti novogodišnje praznike.
Kako se navodi na sajtu Zvezde, Stojanović je po povratku iz Slovenije došao pravo na Marakanu i održao sastanak sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Draganom Džajićem.  Teme su bile prelazni rok i pripreme.
Pre odlaska na odmor imao sam razgovor i došao sam da vidim koliko smo do sada stigli da uradimo. Predstojeći pripremni period je strahovito važan za klub. Još uvek ne znam definitivno da li ćemo obe faze obaviti u Sloveniji. Voleo bih da jedan deo odradimo na nekoj drugoj lokaciji, a da završnih 15 dana budu u Kopru kao što je planirano. Imamo i nekoliko zakazanih kontrolnih mečeva, protiv Domžala, Gorice i Kopra, s tim što još uvek ne znamo da li ćemo uspeti da odigramo i susret protiv Udinezea. Postoji mogućnost, ali još uvek nije izvesno hoćemo li se sresti sa Italijanima – rekao je Stojanović.
Najvažniji mu je da pojačanja što pre stignu na Marakanu:
Nema puno nepoznanica. Smatram da su nam kao što smo svi bezbroj puta ponovili potrebna dva centralna defanzivca i desni bek. Svi radimo na tome da budemo bolji. Očekujem da najkasnije u prvoj nedelji priprema budemo kompletni. Tu mislim i na pojačanja, kako bismo stigli da se uigramo i što bolje pripremimo za nastavak sezone.
Stojanović je ostavio svakom igraču mogućnost da ga tokom zimske pauze pozove:
Neki igrači su me zvali jer svakome od njih u svakom trenutku mogu da izradim plan rada tokom odmora i da ga posavetujem. Nekolicina njih ima svoj lični plan i ritam koji im odgovara. Prilikom pregleda koji će uslediti odmah nakon prozivke 10. januara imaćemo rigoroznu kontrolu fizičkog stanja fudbalera. Verujem da niko neće doći sa viškom kilograma. Uradićemo i testove nakon kojih ćemo napraviti detaljan plan i program.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Nova godina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zvezda traži dva štopera i desnog beka

Izvor: Blic, 30.Dec.2013

Odmah po dolasku iz Slovenije trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović održao je na Marakani sastanak sa predsednikom Draganom Džajićem, a tema je bila prelazni rok i pripreme posle kojih navijači najtrofejnijeg srpskog kluba očekuju čuveno "Zvezdino proleće". .."Pre odlaska na odmor imao sam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.