Stojanović poražena od Marino, Kanada povela sa 2:0

Izvor: Beta, 16.Apr.2021, 20:22

Stojanović poražena od Marino, Kanada povela sa 2:0

Srpska teniserka Nina Stojanović izgubila je danas u Kraljevu od Kanadjanke Rebeke Marino sa 4:6, 6:7, u drugom meču za plasman u plej-of svetske grupe Bili Džin King kupa.Kanada je tako povela sa 2:0, nakon što je ranije danas Olga Danilović poražena od Lejle Fernandez u tri seta.Meč Fernandez i Danilović, 72. i 162. igračice sveta, trajao je dva sata i 35 minuta.Kanadjanka je u prvom setu uspela dva puta da oduzme servis našoj teniserki, u šestom i desetom gemu.Marino je povela sa 1:0 u drugom setu, da bismo onda videli niz od šest brejkova, po tri na obe strane.Drugi set je stigao do taj-brejka u kojem je Kanađanka iskoristila drugu meč loptu, dobila je taj deo igre sa 8:6.Sutra su na programu dva singl i jedan dubl meč.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stojanović poražena od Marino, Kanada povela sa 2:0

Izvor: Danas, 16.Apr.2021

Srpska teniserka Nina Stojanović izgubila je danas u Kraljevu od Kanađanke Rebeke Marino sa 4:6, 6:7, u drugom meču za plasman u plej-of svetske grupe Bili Džin King kupa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.