Stojanović odlučio, Kasalica i Mrđa napadaju Čukarički

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović odlučio, Kasalica i Mrđa napadaju Čukarički

Vreme je da Filip Kasalica prvi put ovog proleća bude među Zvezdinim starterima!
(FOTO: N. Negovanović)
Slaviša Stojanović ne planira da odstupi od dobitne formacije sa dva klasična napadača na domaćem terenu, što bi trebalo reprezentativcu Crne Gore da eliminiše ulogu džokera.
Kasalica je ozbiljno shvatio pripremnu utakmicu sa Žarkovom u ponedeljak, golom i asistencijom povećao je šanse da se u subotu nađe na terenu od prvog minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Utakmice prijateljskog karaktera su namenjene za nas što trenutno nismo u prvom planu, kako bismo održavali formu. Nikad se ne zna kad ćeš da dobiješ šansu, ja sam je iskoristio protiv Kragujevčana – naglasio je Filip Kasalica.
Abiola Dauda se povredio u prošlom kolu, sigurno neće igrati protiv Čukaričkog. Odsustvo Nigerijca otvara veći prostor Kasalici da se iskaže.
– Dauda je pokazao da ume da postiže golove, mnogo nam znači. Imao sam istu povredu kao on, želim mu da se što pre oporavi. Da li sam prva izmena trener odlučuje, spreman sam.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.