Stojanović nova Zvezdina sedmica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jan.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović nova Zvezdina "sedmica"

Iskusni fudbaler sredine terena Saša Stojanović potpisao je danas jednoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i obećao da će učiniti sve da crveno-beli odbrane titulu šampiona Srbije.

Stojanović, koji će uskoro proslaviti 32. rođendan svojevremeno je kao veliki talenat bio član PSV-a, ali nije se izborio za status prvotimca, pa je karijeru nastavio na Kipru i Izraelu, pre nego što se vratio u Radnički iz Niša, dok je prethodnih šest meseci igrao za rumunsku Univerzitateu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Kluža.

"Srećan sam što sam potpisao za klub kakav je Crvena zvezda. Znam da su velika očekivanja i nadam se da mogu da pomognem u osvajanju titule, što je i najveći motiv za moj dolazak. I ranije, konkretno, pre odlaska u PSV bio sam blizu Zvezde, ali je Radnički odlučio drugačije. Suđeno mi je da se posle skoro 15 godina vratim", istakao je Stojanović koji će nositi crveno-beli dres sa brojem sedam.

Vršilac dužnosti sportskog direktora Blažo Raosavljević rekao je da će klub uskoro rešiti problem oko licenciranja igrača, pošto se očekuje novac od transfera.

"Kovačević je na izlaznim vratima, više bi trebalo da se zna za dva dana kada počinju pripreme. Ista situacija je i sa Lazićem, dok je klub u pregovorima oko odlaska Darka Lazovića", izjavio je Raosavljević i ponovio da se više ne računa na doskorašnjeg kapitena Nikolu Mijailovića.

Prema njegovim rečima dosadašnji napadač Domžala DŽošua Parker pojaviće se na prozivci u četvrtak, dok će se nigerijski golgeter Gbolahan Salami priključiti ekipi sredinom januara posle reprezentativne utakmice sa Obalom Slonovače u Dubaiju.

Takođe, Raosavljević je potvrdio da Zvezda pregovara sa napadačem Zete Petrom Orlandićem.

Crveno-beli su jesenji deo šampionata završili na drugom mestu sa šest bodova manje od lidera Partizana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.