Stojaković se vratio u tim

Izvor: B92, 15.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojaković se vratio u tim



Košarkaš Nju Orleans Hornetsa Predrag Stojaković počeo je u sredu da trenira sa ekipom, prvi put posle operacije ledja, kojoj je bio podvrgnut pre tri meseca. Srpski košarkaš je van parketa još od novembra, a Hornetsi, za sada, nisu odredili datum njegovog povratka u igru.

Stojaković je još ranije počeo sa individualnim treninzima, trčanjem i šutiranjem na koš, ali se u sredu prvi put priključio ekipi.

Stojaković je u proseku postizao 17,8 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena na utakmici, a rekord je zabeležio u meču sa Šarlotom kada je postigao 42 poena. Poslednju utakmicu odigrao je protiv Minesote 24. novembra.

Nju Orleans se trenutno nalazi na dve pobede iza Los Anđeles Klipersa u borbi za poslednje mesto u plej-ofu iz "Zapadne" konferencije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.