Stojaković, Jugović za malu Nađu

Izvor: B92, 27.Apr.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojaković, Jugović za malu Nađu

Dresovi Predraga Stojakovića, Vladimira Jugovića i Stevana Jovetića novi su u kolekciji koja će biti na aukciji u okviru humanitarne akcije za Nađu Novaković.

Stojakovićev potpisani dres Sakramento Kingsa je iz finala Zapada NBA lige 2002, a Jugovićev iz 1997. kada je Juventus osvojio Ligu šampiona.

Đorđe Pantić doneo je potpisani dres Stevana Jovetića iz Mančester Sitija, a svoju trenerku iz Pro Reka Danilo Ikodinović. Aukcija će biti održana u ponedeljak u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 19 časova u OŠ "Ivo Andrić" na Kanarevom brdu.

Akciji se pridružila i jedna od najvećih zvezda današnjice, golgeter Atletiko Madrida Dijego Kosta. Kosta je samo jedan u nizu sportista koji su se priključili akciji, sve zbog pomoći maloj Nađi kojoj je potrebno 300.000 evra za transplantaciju koštane srži u Nemačkoj.

Početkom nedelje pisali smo o tome da će se na aukciji naći dresovi Nemanje Vidića, Lazara Markovića, Marka Pantelića, Robina van Persija, Dejvida Bekama, Nikole Drinčića, Zlatana Ibrahimovića, Vasilisa Spanulisa.

U međuvremenu su spisku priključeni dres Vladimira Bogdanovića, sa potpisima prvotimaca Crvene zvezde iz sezone 2008/2009 (Milijaš, Ninkov, Bronovicki, Perović, Burzanović, Marjan Marković, Aval Isah...), dresovi Lazara Markovića iz Benfike, Stefana Šćepovića iz Hihona, Marka Pantelića iz Olimpijakosa, Nenada Kovačevića iz Lansa i Ramba Petkovića iz Venecije.

Bivši golman Partizana Đorđe Pantić ustupio je dres koji je uzeo od Alberta Đilardina na utakmici Lige Šampiona Debrecen – Fiorentina, a tu je i dres Estebana Kambijasa sa meča Partizan – Inter.

Tu su i dresovi Zorana Mirkovića iz Fenerbahčea, Dragana Mladenovića iz Real Sosijedada, Dušana Baste iz poslednje sezone u Crvenoj zvezdi...

Osim dresova, pomoć je počela da stiže sa svih strana, pa je tako Milan Mačvan uplatio 20.000 evra na račun, dok su fudbaleri Crvene zvezde skupili upola manje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stojaković, Jugović za malu Nađu

Izvor: B92, 27.Apr.2014

Dresovi Predraga Stojakovića, Vladimira Jugovića i Stevana Jovetića novi su u kolekciji koja će biti na aukciji u okviru humanitarne akcije za Nađu Novaković...Stojakovićev potpisani dres Sakramento Kingsa je iz finala Zapada NBA lige 2002, a Jugovićev iz 1997. kada je Juventus osvojio Ligu šampiona...Đorđe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.