Stojadinovićeva blokada Zvezdi

Izvor: B92, 13.Feb.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinovićeva blokada Zvezdi

Bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović pustio je menicu na adresu Ljutice Bogdana u vrednosti od preko 300 hiljada evra, potvrđeno je za B92.

Čelnici FK Crvena zvezda moraju do petka da regulišu dugovanja prema bivšim igračima i trenerima kako bi registrovali Darka Lazovića i Đorđa Rakića.

Stojadinovićev potez ozbiljan je udarac nastojanjima vodećih ljudi zaduženih za finansije (Nebojša Čović i Stefan Pantović)da ponovo koliko-toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konsoliduju stanje. Posle Stojadinovićevog puštanja menice blokada kluba popela se na ogromnih 150 miliona dinara (više od 1,3 miliona eura)

Stojadinović, koji je otišao iz kluba nakon pritiska najboljih igrača iz svlačionice, na ovaj način želi da naplati dug koji postoji za dvojicu fudbalera koji su igrali za Zvezdu u periodu do 2009.godine. Jedan od njih je Portugalac Edgar, koji je igrao kao pozajmljen igrač Porta.

Ono što sada posao ljudima u FK Crvena zvezda čini dodatno težim jeste ’tajming’ puštanja menice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojadinovićeva blokada Zvezdi

Izvor: B92, 13.Feb.2014

Bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović pustio je menicu na adresu Ljutice Bogdana u vrednosti od preko 300 hiljada evra, potvrđeno je za B92...Čelnici FK Crvena zvezda moraju do petka da regulišu dugovanja prema bivšim igračima i trenerima kako bi registrovali Darka Lazovića...

Nastavak na B92...

Stojadinovićeva "osveta" Zvezdi - blokada računa!

Izvor: RTS, 13.Feb.2014

Bivši sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović "pustio" menicu od 360.000 evra i blokirao račun kluba. Dijego Armando Maradona ponovo na mestu "zločina" - u Napulju. Saša Cilinišek dobija ugovor u Zvezdi. Preminuo bivši selektor fudbalske reprezentacije Danske Ričard Meler Nilsen. Bikov napustio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.