Stojadinović: Razočarao me je Sa Pinto

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović: Razočarao me je Sa Pinto

Sportski direktor ispratio ekipu bez trenera na početak priprema u Sloveniji, ali je istakao da je sve gotovo oko zvaničnog imenovanja novog stratega. Najavio je dolazak četiri nova igrača i razgovarao je sa Lukom Milivojevićem o njegovom odlasku, prenosi "Mocart sport".

 Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović  

Crvena zvezda je oko 15 časova krenula na pripreme u Sloveniju, a fudbalere su ispratili sportski direktor Zoran Stojadinović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potpredsednik Slaviša Kokeza.

 

U razgovoru sa novinarima Zoran Stojadinović je potvrdio da Crvena zvezda ima novog trenera i otkrio da očekuje da se ekipi priključi sutra ili najkasnije prekosutra. Ekipu će do dolaska Slaviše Stojanovića predvoditi Bratislav Živković.

"Lično mislim da imamo novog trenera. Ali, ajde da sačekam. Dok se to ne ozvaniči, ne bih o imenima, ali očekujemo ga da se sutra ili prekosutra priključi ekipi", rekao je Stojadinović.

 

Prvi put od osnivanja kluba se desilo da Crvena zvezda zvanično ne promoviše trenera pre odlaska na pripreme.

"Okolnosti su bile takve, prvi put se desilo da ostanemo bez trenera na početku priprema. Iskreno, Sa Pinto me je razočarao načinom na koji je podneo ostavku. Mogao je bar prvo mene da obavesti o tome. Prilikom odabira novog trenera smo znali o kojim referencama je reč, da ima iskustvo, trofeje i ime", poručio je Stojadinović.

 

Crvenu zvezdu sutra očekuje početak priprema, ali i žreb u Nionu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ne obaziremo se na sutrašnji žreb, već da dovedemo kvalitetna pojačanja. Želja mi je da dovedem bar četvoricu igrača, od šest - sedam koliko ih trenutno imam na spisku", istakao je Stojadinović.

 

Sa Crvenom zvezdom nije otputovao Luka Milunović koji je je na terapijama zbog bolova u kolenu, ali je u autobusu bio Luka Milivojević o čijem odlasku se mnogo pričalo poslednjih dana.

"Imao sam sastanak sa Lukom Milivojevićem, na kojem sam mu rekao da bih voleo da ostane u Crvenoj zvezdi. Ali, ako ima ponudu, ljudski je da ne mogu da mu kažem da ostane, ako može da zaradi veliki novac", rekao je Stojadinović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.