Stoičkov: Barselona mora učiniti sve da se Mesi oseća srećno na Kamp Nou

Izvor: Blic, 06.Jan.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoičkov: Barselona mora učiniti sve da se Mesi oseća srećno na "Kamp Nou"

Legendarni fudbaler Barselone Hristo Stoičkov izjavio je da bi čelnici katalonske ekipe morali da učine sve što je u njihovoj moći ukoliko žele da najbolji fudbaler tog kluba Lionel Mesi ostane u klubu i u narednom periodu.

Nekadašnji bugarski reprezentativac veruje da bi klub morao da učini da sve kako bi se Mesi ponovo osećao kao kod kuće.

"Jednostavno morate da zaštite i mazite najboljeg igrača na svetu. Mesi bi morao da završi svoju karijeru u Barseloni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i nigde drugde. Recite mi ime jednog stranog igrača koji nije napustio klub na mala vrata.", izjavio je Stoičkov za portal "Onda Cero".

Mesi je propustio poslednji meč sa Sosijedadom u kome je Barsa doživela poraz sa 1:0. Spekuliše se da bi Argentinac mogao da nastavi karijeru u Čelsiju, a u ponedeljak su klub već napustili Andoni Zubizareta i Karles Pujol, nezadovoljni situacijom u klubu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stoičkov upozorava: Barselona je u haosu, a moglo bi da bude još gore!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2015, 11:17

Legendarni bugarski fudbaler smatra da bi svi igrači u klubu morali da imaju jednak tretman i dodao bi bilo logično da Lionel Mesi ostane do kraja igračke karijere na Nou Kampu..Do ove sezone delovalo je da u Barseloni umeju da reše sopstvene probleme unutar četiri zida Nou Kampa, ali pokazalo se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.