Što niko neće Danija Sebaljosa?

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2020, 08:18

Što niko neće Danija Sebaljosa?

Šta se desilo sa najboljim mladim igračem Evrope?

Dani Sebaljos neće ostati u Arsenalu, koji ne želi da iskoristi mogućnost da ga otkupi i zadrži u svojoj ekipi.

Sebaljos je letos došao kao veliko pojačanje po želji Unaija Emerija, ali je imao problema sa povredom i ne može se reći da je dobio dovoljno minuta i vremena da opravda očekivanja.

Španski Konfidensijal tvrdi da je Arsenal i definitivno poručio Realu da će vratiti Sebaljosa po isteku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozajmice, samo je pitanje kada će se to dogoditi, jer FIFA još uvek razmatra rešenje za igrače koji imaju ugovore do 30. juna, u trenutku kada će sezone trajati.

Zanimljivo, već neko vreme je negde i jasno da ga Arsenal neće zadržati, ali se nijedan tim nije pojavio koji bi voleo da ga dovede. Zinedin Zidan će mu dati šansu, samo je pitanje da li Sebaljos zaslužuje da bude tek peta ili šesta opcija, jer prednost i dalje imaju Kasemiro, Modrić, Kros, Valverde i Isko.

Ipak, Sebaljos kaže da je ono najbolje tek pred njim.

"Srećan sam što i dalje imam ugovor sa Real Madridom. Imam tek 23 godine i na početku sam karijere. Sada se osećam još spremnije za izazove koji slede i mislim da mogu da odgovorim na svaki", rekao je Sebaljos.

Pominjalo se da bi Betis želeo da ga vrati na pozajmicu, to je Sebaljosov klub u kom je stekao slavu pred EP za mlade na kom je eksplodirao i "zaradio" transfer u Real Madrid.

Ipak, tri godine kasnije, Sebaljos je opet na raskršću i ne deluje da ima sigurnu minutažu u nekom od dva kluba, Reala ili Arsenala.

Šta čekaju ostali?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.