Sto hiljada razloga da Lukaku ostane u Evertonu

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sto hiljada "razloga" da Lukaku ostane u Evertonu

"Karamele" će pokušati da ubede robusnog Belgijanca da ostane na 'Gudisonu' tako što će ga učiniti najplaćenijim igračem u klupskoj istoriji.

'Liverpool Echo' u današnjem izdanju piše da je Everton spremio nov ugovor za Romelua Lukakua.

Očekuje se da 23-godišnji napadač uskoro stavi paraf, pošto mu je garantovana nedeljna plata u iznosu od sto hilljada funti!

Lukaku će tako postati najplaćeniji fudbaler u istoriji Evrertona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Mino Rajola je ovih dana viđan na 'Gudison Parku' u društvu glavnog investitora 'Karamela' Farada Moširija, koji je italijanskom agentu predočio svoje velike planove, a ideja mu je da njegov štićenik Lukaku bude centralna figura tog ambicioznog projekta.

Lukaku je 2014. godine poptisao petogodišnji ugovor sa Evertonom po kom zarađuje 75 hiljada funti mesečno. Prošle sezone je postao prvi fudbaler Evertona od kako se igra Premijer liga koji je dosegao cifru od 25 golova u sezoni. Pošto je nastavio da rešeta protivničke mreže i u ovoj, biće nagrađen novim, "pojačanim" ugovorom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukaku postaje najplaćeniji igrač u istoriji Evertona

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 12:56

Kako prenosi "Liverpul Echo", Everton bi uskoro trebao da produži ugovor sa Romeluom Lukakom...Belgijski napadač je uz prisustvo menadžera Mina Raiole razgovarao sa čelnicima "karamela" o nastavaku saradnje, pa je na pragu potpisivanja ugovora kojim će postati najplaćeniji igrač u istoriji kluba...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.