Stjepanović i Lenđer bez finala na Svetskom prvenstvu u Barseloni

Izvor: Blic, 28.Jul.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjepanović i Lenđer bez finala na Svetskom prvenstvu u Barseloni

Srpski reprezentativac u plivanju Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale trke na 400 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Barseloni, kao i Ivan Lenđer koji je propustio priliku da uđe u finale trke na 50 metara delfin stilom.

Stjepanović je u trci na 400 metara slobodno zauzeo 18. mesto u kvalifikacijama rezultatom od tri minuta, 51 sekund i 90 stotinki. On je za 7,23 sekunde zaostao za pobednikom u kvalifikacijama Kinezom Sun Jangom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U toj disciplini neće se plivati polufinala, već su se osam najbržih takmičara plasirali u finale, koje je u nedelju popodne na programu.

Ivanu Lenđeru plasman među 16 najboljih izmakao je za pet stotinki. Najbolji rezultat u kvalifikacijama u toj disciplini ostvario je Roland Šuman iz Južne Afrike sa 23,02 sekunde.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stjepanović bez finala, Lenđer bez polufinala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2013

Srpski reprezentativac u plivanju Velimir Stjepanović nije danas uspeo da se plasira u finale trke na 400 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Barseloni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Loš start srpskih plivača na Svetskom prvenstvu: Stjepanović, Lenđer i Silađi bez finala

Izvor: Blic, 28.Jul.2013

Srpski reprezentativac u plivanju Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale trke na 400 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Barseloni, kao i Ivan Lenđer koji je propustio priliku da uđe u finale trke na 50 metara delfin stilom. ..Stjepanović je u trci na 400 metara slobodno...

Nastavak na Blic...

Stjepanović bez finala, Lendjer neuspešan u polufinalu

Izvor: Beta, 28.Jul.2013

BEOGRAD, 28. jula 2013. (Beta) - Srpski reprezentativac u plivanju Velimir Stjepanović nije u nedelju uspeo da se plasira u finale trke na 400 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Barseloni...Stjepanović je u trci na .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.