Stjepanović bez medalje drugog dana Svetskog kupa, dva peta mesta za srpskog plivača

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjepanović bez medalje drugog dana Svetskog kupa, dva peta mesta za srpskog plivača

Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da osvoji medalju drugog dana Svetskog kupa u Dubaiju.

Stjepanović je zauzeo peto mesto u trci na 100 metara leptir rezultatom 53,69 sekundi, potvrdio je Plivački savez Srbije.

Prvobitno je bilo objavljeno da je Stjepanović diskvalifikovan zbog lošeg prvog okreta, ali je napravljena sudijska greška i nakon uložene žalbe poništena je prvo donesena odluka i povučena je diskvalifikacija, jer srpski plivač nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << načinio grešku.

Stjepanović je u finalu trke na 1.500 metara slobodno zauzeo peto mesto rezultatom 15:27,13 minuta, nakon što je u utorak osvojio bronzanu medalju u disciplini 200 metara leptir.

Stjepanovića u nastavku takmičenja ovog vikenda očekuje nastup u Dohi, a plivači se zatim sele u Stokholm, gde će Srbiju predstavljati Radovan Siljevski i Stefan Šorak.

Šorak je prošle godine u tri runde Svetskog kupa osvojio ukupno četiri medalje - jednu zlatnu, dve srebrne i jednu bronzanu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.