Stiže prva zvanična ponuda za Luku Jovića, mnogi se nadaju da ne ode u ovaj klub!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže prva zvanična ponuda za Luku Jovića, mnogi se nadaju da ne ode u ovaj klub!

Luka Jović je podigao Frankfurt na noge, a mnogi već sada očekuju njegov transfer.

Najbolji strelac Bundeslige u ovom trenutku jeste Luka Jović, napadač Ajntrahta iz Frankfurta koji rešeta mreže gde god da se pojavi.

Igra u izuzetnoj formi, pitanje je samo trenutka kada će Ajntraht otkupiti njegov ugovor od Benfike i prodati ga drugom klubu za daleko veći novac.

Ko je sve zainteresovan?

Bilo je reči prethodnih nedelja o tome, Liverpul je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navodno prvi stao u red, pojavila se i Barselona, kao i još par giganata iz sveta fudbala, a sada su nemački mediji objavili da je spremna i prva ponuda.

Ponuda dolazi od Liverpula, Klop je navodno oduševljen načinom na koji igra Luka Jović i spreman je da izdvoji ogromnu sumu novca, što su potvrdili i engleski mediji ne navodeći konkretne brojke.

Da interesovanje postoji, i to ozbiljno, potvrdio je Fredi Bobić, predsednik Ajntrahta.

"Naša loža je puna skauta onih najboljih klubova sveta. Slali su svoje najbolje ljude. Ostaću miran, to je veoma dobro za nas. Ponovo će nas gledati u Evropi", rekao je Fredi Bobić.

Bajern je takođe u redu, videćemo ko bi mogao da dobije bitku.

Mnogima se ne sviđa Liverpul kao rešenje jer se ne nazire kada bi Jović mogao da zaigra u tom klubu kao starter imajući u vidu da trojka u samom napadu ima zacementirano mesto, dok je u Barseloni i Bajernu nešto drugačiji slučaj ako pogledamo koliko godina imaju Suarez (31) i Robert Levandovski (30).

Pored toga, u Liverpulu se Srbi teško snalaze što je bio slučaj sa poslednjom trojicom, Milan Jovanović, Marko Grujić i Lazar Marković se nisu naigrali u zvaničnim utakmicama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.