Stivi Dži doživeo da mu Stamford stoji i aplaudira, ali i da ga 90 minuta „žigoše“...

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stivi Dži doživeo da mu Stamford stoji i aplaudira, ali i da ga 90 minuta „žigoše“...

"Kako da navijačima Čelsija poželim dobro, kad su me uništavali sve vreme", poručio kapiten Redsa...

Samo dve utakmice dele Liverpulovu živu legendu i čuvenog kapitena Stivena Džerarda od oproštaja od engleskog fudbala i odlaska u MLS ligu, a posle nedavnog remija sa Čelsijem na Stamford Bridžu s ogromnom tugom mogao je samo da potvrdi - i poslednji ovosezonski san pao je u vodu!

Redse neće napustiti s peharom u rukama, a dva kola pre kraja Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lige postalo je jasno da je i želja o plasmanu u Ligu šampiona takođe pala u vodu.

"Plan nam je bio da obezbedimo bar kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ostaćemo kratkih rukava. Borićemo se do kraja, ali je razlika prevelika u korist Mančester junajteda. Žao mi je, jer ovaj tim poseduje izvanredne momke i ogroman potencijal za budućnost. Najvažnije je nositi se sa najmoćnijim klubovima, jer oni troše ogroman novac, dok mi to ne činimo", rekao je Džerard.

Interesantno, Stivi Dži dobio je stojeće ovacije navijača Čelsija tokom utakmice na Bridžu, kada je u 79. minutu izašao iz igre, a nakon što je postigao gol za izjednačenje. Ipak, to ga nije previše interesovalo, jer su ga pristalice Plavaca konstantno prozivale zbog onog čuvenog proklizavanja prošle sezone, što je po mnogima ključni detalj posle kojeg je Liverpul izgubio bitku za titulu.

"Navijači Čelsija pokazali su poštovanje na nekoliko sekundi, ali su me 'ubijali' tokom cele utakmice. Iskreno, ne pada mi na pamet da im poželim sreću. Ali, lepo je što se poneli ljudski bar jednom tokom utakmice. Uvek je lepo dobiti stojeće ovacije, ali za mene su najvažniji navijači Liverpula, jer su oni bili tu od prvog dana", poručio je 34-godišnji engleski as.

A mogao je 2005. godine da dođe na Stamford Bridž i istorija bi se promenila...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.