Stivi Dži debituje u Old Firm derbiju

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stivi Dži debituje u "Old Firm" derbiju

Stiven Džerard, trener Rendžers, vodiće ekipu u svom prvom "Old Firm" derbiju protiv gradskog rivala Seltika.

Džerard je od ove sezone počeo svoju trenersku karijeru, a kao prvi tim koji će voditi odabrao je nekada veliki škotski Rendžers.

On će sada imati pravi test, pošto će ekipu morati da spremi za svoj prvi derbi protiv Seltika, velikog rivala koji vodi bivši trener Liverpula Brendan Rodžers.

Rodžers i Džerard će pošteno odmeriti snage >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone jer će se, sem za titiulu prvala Škotske, boriti i za bolji uspeh u Ligi Evrope, s obzirom da su obe ekipe zaradile plasman u to takmičenje.

Stivi Dži bi mogao da navijačima svoje ekipe donese dugo čekanu radost, s obzirom da Rendžers u ovom derbiju nije pobedio na čak 11 mečeva zaredom, još od 2012.

"Aura" nepobedivosti je definitivno u vazduhu pred derbi u Škotskoj – Džerard, od dolaska u Rendžers, nije izgubio nijedan meč od odigranih 12, dok Rodžers, otkad je došao u Seltik 2016, nije izgubio nijedan "Old Firm".

Meč između Seltika i Rendžersa počinje u 13.00 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.