Stivens ponovo izaziva Halep u finalu

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2018, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stivens ponovo izaziva Halep u finalu

Par meseci posle Rolan Garosa Sloun Stivens i Simona Halep igraće još jedno značajno finale. Amerikanka je pobedom u polufinalu Rodžers kupa nad Jelinom Svitolinom došla do prilike za titulu u Montrealu.

U duelu trećeg i petog nosioca Amerikanka je slavila dva puta po 6:3 i tako pokazala da je u ovom trenutku verovatno najozbiljniji izazivač Simoni Halep. Furiozno je krenula treća igračica sveta i povela 4:0. Svitolina je samo uspela da nadoknadi jedan brejk i smanji na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 5:3, ali već u narednom gemu Stivens je napravila i treći brejk i došla do prvog seta.

U drugom setu ponovo je Stivens došla prva do brejka i povela 4:1. Ipak, naredna dva gema pripala su Svitolini, koja je servirala za izjednačenje. Amerikanka kao i u završnici prvog seta na brejk odgovorila brejkom i potrudila se da i drugi dobije istim rezultatom kao i prvi, za novo finale.

Simona Halep i Sloun Stivens odigraće svoj deveti duel, a u prethodnih osam Halep je slavila šest puta, od čega u pet poslednjih navrata. Među tim duelima je i jedno finale, ono poslednje koje su u junu igrale na Rolan Garosu, a Rumunka je bila bolja u tri seta.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Halep i Stivens u finalu Montreala

Izvor: B92, 12.Avg.2018

Simona Halep i Sloun Stivens plasirale su se u finale turnira u Montrealu, koje je na programu od 19.30...Prva teniserka sveta veoma lako i posle samo 71 minuta igre pobedila je Ešli Barti – 6:4, 6:1...Halep je od sredine drugog seta dominirala i na kraju je zasluženo stigla do pobede...Teniserka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.