Stivens: Tomas je bio maestralan

Izvor: MVP.rs, 16.Maj.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stivens: Tomas je bio maestralan

Trener Seltiksa je pohvalio svog plejmejkera nakon prolaska u finale Istočne konferencije.

U najuzbudljivijoj seriji u dosadašnjem plej ofu, Boston Seltiksi su u sedmoj utakmici polufinala plej ofa Istočne konferencije slavili nad Vašington Vizardsima sa 115:105 i tako zakazali duel sa Klivlend Kavalirsima u finalu Istoka.

Nakon utakmice, trener Bred Stivens je u razgovoru sa novinarima izneo svoje utiske.

"Tomas je bio sjajan. Pored 29 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << podjednako je važno i kada vidimo da je ostvario 12 asistencija uz samo dve izgubljene lopte. On je neverovatno snažan čovek, i psihički i fizićki. Svi znamo kroz šta je sve prošao u poslednje vreme, a to nije uticalo na njega na terenu. I klupa je odradila sjajan posao. Naravno, Olinik nam je dao ogromnu energiju, a Markus Smart i Džejlen Braun su takođe bili savršeni. Sada imamo par dana odmora pa nas očekuje serija sa Kavalirsima. Čini mi se da su ove sezone još jači, još bolji. Bar na osnovu onoga što sam video. Bićemo spremni", izjavio je Stivens.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.