Izvor: Blic, 05.Feb.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Džerard tri nedelje u autu

Kapiten Liverpula Stiven Džerard odsustvovaće sa terena najmanje tri nedelje nakon što je na revanš meču FA Kupa protiv Evertona povredio tetivu.



Popularni Stivi-Dži odigrao je samo 16 minuta na Gudison parku (1:0 za Everton), a zbog problema sa tetivom levog kolena propustiće najmanje tri meča – protiv Portsmuta i Mančester sitija u ligi i prijateljski meč između Engleske i Španije.

U klubu se nadaju da će najbolji fudbaler tima uspeti da stane na noge do 25. februara kada "crvene” očekuje prvi meč osmine finala Ligre šampiona protiv Reala u Madridu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Liverpul tri sedmice bez Džerarda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2009, 12:42

LONDON - Kapiten Liverpula, engleski reprezentativac Stiven Džerard, odsustvovaće sa terena naredne tri sedmice zbog povrede tetive na sinoćnjoj revanš utakmici četvrtog kola FA kupa protiv gradskog rivala Evertona (0:1)..."Skenerom je utvrđeno da je Stivenu napukla tetiva leve noge i neće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.