Stiv Kuper ostaje menadžer Notingem Foresta

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 16:57

Stiv Kuper ostaje menadžer Notingem Foresta

Menadžer Notingem Foresta Stiv Kuper dobio je javnu podršku vlasnika kluba Evangelosa Marinakisa nakon jučerašnjeg poraza od Lidsa (1:2).

Forest nije zabeležio pobedu na poslednjih osam ligaških mečeva i nalazi se trenutno na 17. mestu, jedno iznad zone ispadanja.

Klubovi obično ne reaguju na medijske spekulacije o poziciji menadžera, ali vlasnik Foresta je želeo da ispravi situaciju sve većim izveštajima o Kuperovoj budućnosti.

"Niko ne poriče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je naš klub u teškoj poziciji Premiijer ligi, ali želimo da okončamo spekulacije i lažno i ometajuće izveštavanje u medijima kako bismo potvrdili da je Stiv Kuper i dalje menadžer Notingem Foresta", rekao je Marinakis u saopštenju.

Marinakis je, međutim, naglasio da se "rezultati i performansi moraju poboljšati".

"Svi smo bili razočarani nedavnim nastupima i vrlo je jasno da je potrebno mnogo napornog rada da se to hitno reši", dodao je Marinakis.

Kuper se nalazi na klupi Notingem Fresta od septembra 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.