Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 08:41

Stipe Miočić, najopasniji teškaš u istoriji UFC-a (VIDEO)

Amerikanac hrvatskog porekla savladao Danijela Kormijea i odbranio titulu prvaka sveta

Prvi čovek UFC-a Den Vajt govorio je uoči meča: ova će borba odlučiti ko je najveći teškaš u istoriji sporta. I ako je to tačno, odgovor je Stipe Miočić, koji je odbranio titulu najopasnijeg čoveka na planeti savladavaši Danijela Kormijea i u trećoj borbi njihove trilogije. Ovog puta jednoglasnom odlukom sudija: 49:46, 49:46, 48:47.

Miočić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je tako popravio sopstveni rekord i četvrti put odbranivši titulu. I bar na papiru, zaista ima najjači rezime kad se povede rasprava o tome ko je najjači teškaš u kratkoj istoriji UFC-a.

Sa druge strane, Kornije, koji je Miočića savladao u prvoj borbi trilogije, ali je izgubio naredne dve, još pre meča je najavio: ovo će mu biti poslednji. Ide čovek u penziju, dosta je bilo. Nije se predomislio posle poraza. Pored Miočića ga je inače tukao samo još jedan čovek u karijeri: legendarni Džon Džejms.

Ali sad je Miočić na vrhu. I nema mu ravnog.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Miočić OTKRIO najveću želju - Jedva čekam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

Amerikanac hrvatskog porekla odbranio titulu i ostao najbolji UFC borac među teškašima...Jednoglasnom odlukom sudija u Las Vegasu, Amerikanac hrvatskog porekla Stipe Miočić je u spektakularnoj borbi pobedio Danijela Kormijera...Večeras u Kelnu dobićemo prvog finalistu Lige Evrope - "kraljica"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.