Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 13:40

Stipčević blizu Cedevite

Hrvatski plejmejker mogao bi da pojača klub iz Ljubljane

Posle serije odlazaka, vreme je i za neka nova imena u redovima Cedevite Olimpije. Sportando javlja da je Cedevita blizu da angažuje Roka Stipčevića.

Iskusni plejmejker je ugovorom vezan za Fortitudo iz Bolonje, pošto ima saradnju na još jednu godinu, ali je ona u formi opcije koju klub ili igrač ne moraju da aktiviraju. Reprezentativac Hrvatske je ove sezone beležio 3,5 poena, 2,2 skoka i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,7 asistencija u Palakanestru.

Podsetimo, Cedevitu su poslednjih nedelja napustili Andrija Stipanović, Filip Krušlin, Majk Cirbes, Dominik Artis, Domen Bratož, a u poslednjoj seči otišli su Mirko Mulalić, Saša Zagorac i Martin Krampelj.

Peri ide u Cedevitu

Trener Jurica Golemac počeo je rekonstrukciju tima. Pre nekoliko dana potpisao je bivši bek Mega Bemaksa Kendrik Peri.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.