Stilersi sa Big Benom i u sledećoj sezoni

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 14:07

Stilersi sa "Big Benom" i u sledećoj sezoni

Jedan od najboljih kvorterbekova 21. veka Ben Retlisberger igraće i naredne sezone.

Retlisberger je produžio ugovor sa Pitsburg Stilersima pa će 18. sezonu igrati u NFL.

Dvostruki Superbol šampion je pristao na smanjenje plate kako bi i 2021. predvodio "čelične".

Finansijski detalji nisu objavljeni, ali nije tajna da je Stilersima bilo neophodno da Retlisberger pristane na manja primanja kako ne bi opteretio "seleri-kep" od 41,25 miliona dolara za 2021.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mediji spekulišu da novi Retlisbergerov ugovor vredi 14 miliona dolara za ovu sezonu, a biće isplaćen tokom naredne četiri godine.

Retlisberger je prošle sezone na 15 utakmica bacio 3.803 jarde i 33 tačdauna uz 10 presečenih pasova, nakon što je propustio skoro celu 2019. zbog povrede desnog lakta.

Stilersi su dobili prvih 11 utakmica na putu ka učinku 12-4 i osvojili Sever NFC, ali ih je u prvoj rundi plej-ofa šokirao Klivlend, umnogome zbog čak četiri Retlisbergerova intersepšna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.