Stigla prva ponuda za Beljerina!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 23:09

Stigla prva ponuda za Beljerina!

Španac blizu odlaska posle skoro decenije provedene u Londonu.

Već smo pisali, Ektor Beljerin bi mogao biti jedan od igrača koji će tokom narednog prelaznog roka napustiti Arsenal. Napominje se da je beku dosta 'manjka ambicije' "tobdžije", mada ruku na srce ni defanzivac se nije proslavio pošto već par sezona kuburi sa povredama.

Ove sezone je odigrao tek osam utakmica u Premijer ligi, a 16 ukupno u sezoni, igrao je i dva puta za rezervni tim Arsenala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Francuski mediji pominju da je PSŽ zainteresovan, Parižani smatraju da bi sa 30 miliona evra mogli da postignu dogovor sa Arsenalom. Cena je možda ispod očekivane, ali treba uzeti u obzir dugu istoriju povreda bivšeg polaznika "La Masije".

Prvak Lige 1 ostaje izvesno bez Kurzave i Menijea tokom 'pijace', videćemo da li bi Ektor Beljerin konačno mogao do kluba koji ispunjava njegove ambicije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.