Stigla potvrda, Sari će pobesneti!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla potvrda, Sari će pobesneti!

Čelsi u velikom problemu, Italijan je na ovo upozoravao.

Fudbaleri Čelsija sinoć su odigrali meč humanitarnog karaktera u SAD proti Nju Inglanda, slavili su sa 3:0 golovima Barklija (dva) i Žirua.

Ipak, pobeda u ovakvom meču nema neki značaj za "Plavce", koji se spremaju za meč sezone, finale Lige Evrope protiv Arsenala, 29. maja u Bakuu.

Problem za ekipu sa "Bridža" nastao je u drugom poluvremenu, kada se povredio vezista Ruben Loftus-Čik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Engleski reprezentativac je uz pomoć lekarskog tima morao da napusti teren, stavljena mu je i longeta, odmah su se u Čelsiju zabrinuli da je reč o težoj povredi tetive.

Zabrinutost je bila opravdana, kako je sjajni vezista i definitivno otpisan za utakmicu protiv Arsenala u Bakuu, prenosi "Bi-Bi-Si".

To je potvrdio selektor Engleske Geret Sautgejt, koji je svestan da bi vezista zbog povrede mogao da propusti i plej-of Lige nacija.

"Sinoć kada sam otišao u krevet Ruben je bio u ekipi i igrao je sjajno.

Sada će propustiti veliko evropsko finale, što je bila sjajna prilika za nas
", izjavio je Sautgejt i dodao da je njegova povreda veliko razočarenje za "Plavce".

Mauricio Sari je bio protiv odlaska u SAD pred najvažniji meč u sezoni, sada je jasno da je bio u pravu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loftus-Čik mora i na operaciju

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019

Ruben Loftus-Čik je doživeo povredu u najgorem mogućem trenutku po ekipu...Na prijateljskom meču u Sjedinjenim Američkim Državama gde je Čelsi savladao Nju Ingland Revolušn sa 3:0 povredio se vezista koji je bio možda i ključni igrač tima u poslednjih nekoliko meseci...Loftus-Čik je povredio...

Nastavak na Sportske.net...

Abramovič hteo meč u SAD - izgubio igrača na godinu!

Izvor: Mondo, 17.Maj.2019, 12:21

Ruben Loftus-Čik će zbog prijateljske utakmice u Sjedinjenim Državama, na samo desetak dana pred finale Lige Evrope, pauzirati čak godinu dana, taman nakon što je ušao u odličnu formu....Imali su lepu ideju milijarderi Roman Abramovič (Čelsi) i Robert Kraft (Nju Ingland) koji su u Bostonu organizovali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.