Stigla ponuda, derbi grada za Nemanju Matića!?

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ponuda, derbi grada za Nemanju Matića!?

Sve su glasnije najave da bi Srbin mogao da napusti Junajted jer Solkjer želi da forsira mlađe igrače. Interesovanje sada konkretno!

Sudbina Nemanje Matića je i dalje neizvesna. Naime, ako stigne Kros u trampi za Pogbu, kao i mlađani Longstaf iz Njukasla, pozicije Srbina bi mogle da budu značajno slabije.

Solskjer namerava da forsira mlađe igrače, tu je MekTominaj, pa se spekuliše da bi Matić u potrazi za većom minutažom mogao da napusti "Old Traford". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Jedna od opcija je bila i Kina, ali kako saznajemo, naš reprezentativac smatra da još može da igra na vrhunskom nivou i ne želi da napusti Evropu.

Navodno je Inter ponudio trampu Junajtedu, Naingolana za Matića, plus oko 12 miliona evra, jasno, žele da se oslobode problematičnog Belgijanca, a bilo bi zanimljivo videti novu saradnju Kontea i Srbina. Italijanu zameraju što je pustio Matića u Junajted, Konte je oduvek tvrdio da je to bila odluka kluba.

Druga varijanta je Milan. Pominje se Peđa Mijatović kao posrednik, on je Bobanu i Maldiniju predložio baš Matića kao igrača veznog reda koji bi mnogo značio Milanu. "Rosoneri" žele i Matiju Nastasića ili Dejana Lovrena kao rešenje u odbrani, navodno bi prodali Kesija. možda i Bilju, posle dolaska Benasera i okrenuli se Matiću kao idealnom rešenju na poziciji zadnjeg veznog.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.