Stigla najvažnija vest, ZIDan spremio ZID!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 12:01

Stigla najvažnija vest, ZIDan spremio ZID!

Da li je ovo postava?

Serhio Ramos je danas dobio zeleno svetlo i sigurno će predvoditi svoj tim protiv najvećeg rivala.

Eder Militao je razočarao protiv Šahtjora i jasno je da ne može da pokrije odsustvo Ramosa ili Varana. Kapiten se vraća u srce odbrane, ali to nije sve. Zidan će zameniti i svog miljenika Marsela, očekuje se da Mendi zaigra levo, dok će desno najverovatnije Naćo Fernandes.

Praktično, ovo je pravi zid, Naćo je štoper, odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u defanzivnim zadacima, dok je i Mendi daleko efikasniji u fazi odbrane od Marsela.

Ni to nije sve, jer će Zidan pojačati i vezni red, pa će treći u napadu zapravo biti vezista, u pitanju je Fede Valverde.

Nije tajna da je Zidan često igrao sa četvoricom jakih veznjaka, u ovom slučaju Valverde bi dejstvovao takođe desno, kako bi udvajao Ansua Fatija i pomagao Naću.

U napadu će igrati Karim Benzema i gotovo sigurno Vinisijus Žunior koji je opasniji od Rodriga, a i po ulasku u igru protiv Šahtjora postigao je gol u prvom kontaktu.

Takođe, ne treba zaboraviti da je Vinisijus bio igrač utakmice u prošlom "El klasiku", kada je Real neposredno pre prekida sezone slavio 2:0.

Da li je ovo najbolja postava Reala protiv Barse:





Kurtoa - Naćo, Varan, Ramos, Mendi - Kasemiro, Modrić, Kros - Valverde, Vinisijus, Benzema?



Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.