Stigla je potvrda, Zidan pojačao konkurenciju, jedan će morati da ode! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 18:34

Stigla je potvrda, Zidan pojačao konkurenciju, jedan će morati da ode! (video)

Zvanično je!

Martin Edegard se vratio u Real Madrid, pošto se Real Sosijedad i zvanično rastao sa njim posle pozajmice na Anoeti.

I Real Sosijedad i Martin Edegard međusobno su se oprostili dirljivim porukama, samo dan nakon što su španski mediji potvrdili da Zinedin Zidan naredne sezone vidi Norvežanina u svojoj ekipi.

Edegard je zaista impresionirao u San Sebastijanu, iako nije tako delovalo nakon neuspelih pozajmica u Viteseu i Herenvenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, Real Sosijedad je prošlog leta odlučio da mu pruži šansu i to se ispostavilo kao pravi potez. Odigrao je ukupno 36 utakmica, postigao je sedam golova uz devet asistencija za Real Sosijedad.

𝗠agic

𝗔gility

𝗥eal

𝗧alent

𝗜ntelligence

𝗡orth

And commitment. It has been a fantastic, unforgettable year. Tusen takk, Martintxo 🇳🇴#AurreraReala pic.twitter.com/KqJ1KyvAsB

— Real Sociedad (@RealSociedadEN) August 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično: Norvežanin se vraća u Real

Izvor: B92, 12.Avg.2020

Norveški fudbaler Martin Edegor nastupaće naredne sezone za Real Madrid...Posle pet godina na raznim pozajmicama, konačno će dobiti priliku u prvom timu Real Madrida...Prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Real Sosijedadu...U Real Madrid je 2015. godine stigao sa samo 14 godina iz norveškog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.