Stigao tutor za De Lihta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao tutor za De Lihta! (foto)

Odlični defanzivca ponovo u bojama "bjankonera".

Juventus nastavlja sa pobedama, u prethodnom petom kolu savladana je Breša zahvaljujući preokretu Sarijevih pulena. Dosta se promenilo u Torinu tokom ovog leta, Sari je zamenio Alegrija a stigao je i perspektivni De Liht koji je plaćen oko 75 miliona evra.

Holanđanin je trebao postepeno da ulazi u tim pored poznatog tandema Bonući-Kjelini, ali je povreda kapitena učinila da bivši fudbaler Ajaksa odmah bude u prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedanaest, deo italijanske javnosti je napadao njegove partije u odbrani "stare dame".

Juventus je našao lek, Andrea Barzalji se vratio među "bjankonere". Već ranije je bilo nagoveštavano da bi se sveži penzioner mogao pridružiti trenerskom timu Sarija, juče je to i ozvaničeno. Italijanski mediji nagoveštavaju da će mu veliki deo posla biti upravo savetovanja De Lihta.

GOOD NEWS! 😃 @andreabarzagli2 ... is back! https://t.co/s41rO6Iaao pic.twitter.com/JyP1jJVJsw

— JuventusFC (@juventusfc) September 25, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.