Stigao demant – Mesi se nije dogovorio

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 16:16

Stigao demant – Mesi se nije dogovorio

Horhe Mesi, otac fudbalera PSŽ Lea, oglasio se na društvenim mrežama i demantovao navode da je njegov sin dogovorio prelazak u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesijev otac demantovao glasine o odlasku sina u Saudijsku Arabiju

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2023

Horhe Mesi, otac fudbalera Pari Sen Žermena Lea, oglasio se na društvenim mrežama i energično demantovao navode da je njegov sin dogovorio prelazak u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

MESIJEV OTAC OTKRIO DA LI ĆE MU SIN OTIĆI U SUDIJSKU ARABIJU: Jedna stvar je ključna, evo šta kaže Argentinac!

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2023

„Zatim će Leo doneti odluku.“ Nakon što su mnogi svetski mediji preneli informaciju da će Lionel Mesi nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji, na sve glasine je morao da odgovori njegov otac Horhe. On je na društvenim mrežama napisao da njegov sin nije psotigao niti jedan dogovor sa bilo kojim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.