Stevanović traži zaštitu Fife

Izvor: RTS, 20.Mar.2012, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović traži zaštitu Fife

Doskorašnji selektor Gane Goran Stevanović proživljava pravu golgotu u toj zemlji. Srpski stručnjak obratio se Fifi zabrinut za svoju bezbednost posle otkaza koji je dobio na mestu selektora. "Plašimo se za naše živote, jer nam je potpredsednik Saveza rekao da od sada niko na teritoriji Gane ne može da garantuje bezbednost", navodi se, između ostalog, u pismu upućenom Fifi.

Otkaz Goranu Stefanoviću na mestu selektora Gane samo je početak muka za srpskog stručnjaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stefanović, koji i dalje pregovara sa Fudbalskim savezom Gane o kompenzaciji koju treba da primi, morao je da se obrati Fifi zbog ugrožene bezbednosti.

"Šokirani smo i uplašeni. Plašimo se za naše živote, jer nam je potpredsednik Saveza Džordan Anagblah rekao da od sada niko na teritoriji Gane ne može da garantuje bezbednost našem klijentu Goranu Stevanoviću i u slučaju da mu se nešto desi, to niko ne može da spreči", navodi se, između ostalog, u pismu koji je potpisao Stevanovićev advokat.

"Tražimo da pod hitno reagujete preko Fudbalskog saveza Gane, ministarstva policije i premijera Gane, kako bi gospodinu Stevanoviću bila garantovana sigurnost, pošto su ova dešavanja van svih statuta i pravila Fife", zaključuje se u pismu.

Stevanović je otkaz dobio devet meseci pre isteka ugovora. Razlog za raskid saradnje je osvajanje četvrtog mesta na Kupu afričkih nacija, što se u Gani smatra neuspehom.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.